3. Trakya Bilim Şenliği 2016

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan, ev sahipliğini ÇOMÜ Pratik Gelişim ve Tıbbi Entegrasyon Topluluğu'nun yapacağı 3.Trakya Bilim Şenliği 10-11 Aralık 2016 tarihlerinde Çanakkale Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

İlki 29-30 Kasım 2014 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu, ikincisi 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu ev sahipliğinde gerçekleşmiş olan Trakya Bilim Şenliği; TÜBAT, NKÜBAT ve PRATET tarafından daha çok temel bilimler öğrencilerine yönelik olmak üzere ortaklaşa organize edilen, öğrencileri sunum ve araştırma yapmaya yönlendirmeyi amaçlayan bölgesel bir etkinliktir. Oluşturduğumuz bilimsel platformun yanı sıra kongre katılımcılarının birlikte vakit geçirebileceği ve eğlenebileceği etkinlikler düzenleyerek bu fakültelerde öğrenim gören öğrencilerin arasındaki iletişimi artırmak da hedeflerimizden biridir.
10 Aralık'da Çanakkale’de görüşmek üzere :) sevgiyle kalın, bilimle kalın, hoşçakalın ????

Bu içerik 25.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 962 kez okundu.