13. Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Tıp Öğrenci Kongresi 2021

TÜBAT Ailesi olarak 13. Ulusal ‘’Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi’’ konulu ilk online tıp öğrenci kongremizi 3-4 Temmuz 2021 tarihinde düzenledik.
.
Alanında uzman, akademik anlamda birbirinden kıymetli hocalarımız ve konuşmacılarımızın katılımıyla oluşturulan öğrenci sunumlarına da yer verdiğimiz bomba gibi bilimsel programımızı; farklı alanlarda bizlere çok şey katacak, çeşitli ve bir o kadar da keyifli çalıştaylarımızla zenginleştirerek sizlere sunduk!
.
Üniversitemiz hocalarından Doç Dr. Dağhan Dağdelen'in danışmanlığında gerçekleştirdiğimiz kongremizde 380 kişi pasif katılım formu doldurdu. Birbirinden değerli 11 hoca ağırladık, 8 aktif sunum, 2 TÜBAT sunumu ve 5 workshop gerçekleştirdik. Hep birlikte eğlenceli vakit geçirdiğimiz kongremizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk.
Aşağıdaki kongre kitapçığımızdan kongre ekibimize, konuşmacılarımıza, aktif sunum özetlerine ve kongrenin bütün detaylarına ulaşabilirsiniz.

BİLİMLE KALIN, TÜBAT’LA KALIN
Bu içerik 31.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 647 kez okundu.