2023-2024 Döneminde Yapılan Etkinlikler



29.09.2023 Tanışma Toplantımız

Yüz yetmiş arkadaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen Edirne’nin tarihi kervansarayında gerçekleştirilen çeşitli oyunlar, yarışmalar ve canlı müzik programı içeren devir teslim törenini de yaptığımız tanışma yemeğimizle hem yıla giriş yaptık hem de yeni gelen 1. Sınıf arkadaşlarımızla tanıştık.

Resim

14.10.2023 Akademisyenliğe İlk Adım Sempozyumu'muz

Mesleğimizin çok önemli bir kısmını oluşturan bilimsel araştırma yapma, bunu sunma, etkili iletişim kurma, makale yazma ve araştırma etiği gibi konularda tüm gün saygıdeğer hocalarımızdan seminerler dinlediğimiz kıymetli dekanımızın da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu yıl 7'ncisi Düzenlenen Akademisyenliğe İlk Adım Sempozyumu.

Resim

27.09.2023 - 07.12.2023 Tarihleri Arasında Yaptığımız Doctalks'lar

Tıp fakültesi öğrencilerinin severek katıldığı bu etkinlik serimize başlamamızın yegane sebebi yolumuzun çok uzun olduğu bu mesleği seçmiş olmamız, 300 kişilik dönemlerde hekimlik hayatımıza hazırlanırken hoacalarımızı daha iyi tanımak ve geçtiğimiz yollarda nasıl ilerlediklerini öğrenmek bizler için paha biçilemez. Kıymetli hocalarımızın eğitim öğretim hayatlarını, mesleklerinde çektikleri zorlukları, uzmanlık dallarını nasıl seçtiklerini tıp fakültesi yolculuklarını… Kısaca hayat hikayelerini öğrendiğimiz bir deneyim aktarımı etkinliği aslında. Kahve ve kurabiye eşliğinde ettiğimiz samimi sohbetler ufkumuzu aydınlatıp içimizi ısıtıyor.

Resim

Kasım ve Aralık Ayında Yaptığımız Sunum Günleri

Ayda 2 kere düzenlenen bu etkinlik serimizde öğrenci arkadaşlarımıza sunum becerisi kazandırmayı amaçlıyoruz; kongre, bilim şenliği, sınavlarımız benzeri yerlerde hocalarımız önünde yapacakları ve değerlendirilecekleri sunumlara birlikte hazırlık yapıyoruz. Her konuya açık olan sunum günlerimizde öğrenciler kendi yazdıkları makaleleri, vakaları, yaptıkları posterleri sunabilme imkanına sahipler. Akademisyenlik ve doktorluk kariyerlerinde altın basamak olacak olan bu beceriyi hep birlikte kazanıyoruz. Dinleyiciler olarak da arkadaşlarımızın sunumlarından ve çalışmalarından kıymetli bilgiler ediniyoruz.

Resim
Bu içerik 07.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 245 kez okundu.