Tübat Kariyer Günleri

Resim

Geçtiğimiz günlerde TÜBAT ailesi olarak bizler, tıpta uzmanlık düşünen öğrencilerin en çok merak ettiği dört uzmanlık alanı hakkında bilgi edinebileceğimiz Kariyer Günleri etkinlik serisini düzenlemiştik. Merak edilen dört alan öğrencilerin oylarıyla kardiyovasküler cerrahi, psikiyatri, plastik rekonstrüktif estetik cerrahi ve beyin cerrahisi olarak belirlenmişti.

Serimizin ilk oturumunun açılışı 2 Mayıs Pazar günü Trakya Üniversitesi Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Volkan Yüksel hocamızın katkıları ile yapıldı. Daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park Hastanesi Psikiyatri bölümünden Uzm. Dr. Merve Babalıoğlu’nun katkıları ile devam etti. Değerli hocalarımız oturum boyunca üniversite, TUS ve uzmanlık süreçleri hakkında birçok soruyu cevaplandırdı.

Kariyer Günleri serimizin ikinci oturumu 8 Mayıs Cumartesi günü Trakya Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Dağhan Dağdelen hocamızın değerli açıklamaları ile başladı. Serinin ve ikinci oturumun kapanışı ise Trakya Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tolgay Akıncı hocamızın katkıları ile yapıldı. Hocalarımız oturum boyunca mesleki tecrübelerinden, hayat koşullarından, uzmanlık yaptıkları alanları tercih etme süreçlerinden bahsederek çok değerli tecrübelerini bizlerle paylaştılar.

Öncelikle bizlerle çok kıymetli deneyimlerini paylaşan hocalarımıza, Kariyer Günlerinin planlanmasında emeği geçen TÜBAT ailesine ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Bilimle kalın, BAT’la kalın.

ResimResim
Resim
Bu içerik 08.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 283 kez okundu.