TÜBAT, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezununun hikayesini katılımcılarımızla buluşturdu.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR Hocamızın yaptığı açılış konuşması ile başlayan Almanya’da Uzmanlık Söyleşisi’nin konuğu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018 mezunu Dr. Aslıhan Akşar oldu. Augsburg Üniversitesi Psikiyatri, Psikoterapi ve Psikosomatik kliniğinde asistan hekim olarak görev alan Akşar, eğitim sürecinden, kariyer planından, Almanya’da uzmanlık için gerekli şartlardan ve deneyimlerinden bahsetti. Yurt dışında çalışmak isteyen hekim adayları için de yol gösterici bilgiler verdi. Yoğun ilgi (Zoom ve Youtube üzerinden toplamda +700 katılımcı) ile takip edilen söyleşimizin sonunda katılımcılar tarafından merak edilen sorular cevaplandı.
   Deneyimlerini aktaran Dr. Aslıhan Akşar ve oturumu ilgiyle takip eden tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz.

Bu içerik 05.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 143 kez okundu.