Kitap Kulübü "Son Nefes Havaya Karışmadan"

Resim

Geçtiğimiz günlerde 6. Etkinliğimizi yaptığımız Tübat Kitap Kulübümüzde okuduğumuz kitap, beyin cerrahı ve yazar olan Paul Kalanithi’nin akciğer kanseri tanısı aldıktan sonra kaleme aldığı eseri olan Son Nefes Havaya Karışmadan’dı. Kitabın bize sunmuş olduğu derin ve her bireyin kendi hayatında bir kez olsun sorgulamış olduğu konular sayesinde keyifli ve uzun bir etkinlik geçirdik. Etkinliğe katılan arkadaşlarımızın hem tıbbi hem de kişisel katkılarıyla oldukça fazla başlığa değindiğimiz çok verimli bir etkinlik yapmış olduk.

Paul Kalanithi’nin Son Nefes Havaya Karışmadan adlı eseri okuyan herkes tarafından fazlasıyla beğenildiği için ve tıp öğrencisi veya doktor olan, hayatın anlamı üzerine düşünen herkesin okuması gerektiği bir kitap olduğunu düşündüğümüzden, bu kitabı okumamış herkese okumasını tavsiye ederiz.

Bir sonraki etkinliğimizde tartışacağımız kitap, kulüp üyelerinin oylarıyla belirlediğimiz Henry Marsh’ın Sakın Zarar Verme adlı eseri olacak. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür eder, katılmak isteyen herkesin bizlerle iletişime geçmesini isteriz.

Resim
Resim

Bu içerik 09.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 306 kez okundu.