‘Enkazın Altındaki Böbrek’ adlı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Resim
   TÜBAT ailesi olarak afet sorununu ele aldığımız ‘Enkazın Altındaki Böbrek’ adlı etkinliğimizi, 22 Aralık Salı günü, değerli hocamız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ’ın etkin sunumuyla gerçekleştirdik.
    Konunun uzmanı hocamız, her dönemden öğrenciyi ağırladığımız etkinliğimizde, ‘Enkazın Altındaki Böbrek: Miyoglobinürik Akut Böbrek Hastalığı’ konu başlıklı sunumuyla, engin deneyimlerini bizlerle paylaştı. Böylesine yıkıcı ve güncel bir soruna duyarlı olmamızdan mutluluk duyan hocamız , deprem anında ve sonrasında karşılaşılan zorlukları; susuzluk ve kas hasarı sebebiyle oluşan sağlık sorunlarını ve depremzedeye acil yaklaşımı açıklayarak, geleceğin hekim adayları olan bizleri temel afet yardımı konusunda bilgilendirdi.
    Etkinlik sonunda sorduğu sorularla bilgilerimizin kalıcığını artıran değerli hocamız, bizlerin de sorularını yanıtlayarak sunumunu sonlandırdı.   
    Zengin bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşan hocamıza, sunumu ilgiyle dinleyen bütün katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen TÜBAT üyelerine teşekkür ederiz.

Resim

Resim

Resim
Bu içerik 22.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 117 kez okundu.