COVID-19 Serimizin 2.bölümünün "Pandeminin Etkileri: Ekonomi" oturumunu gerçekleştirdik.

COVID-19 Serimizin 2.bölümünün 2. oturumunu gerçekleştirdik.

Covid-19 pandemisi, insan sağlığının yanı sıra ekonomileri de çok etkiledi. Covid-19 her ne kadar sağlık krizi gibi görünse de etkileri itibari ile küresel bir ekonomik krize de dönüşmüş durumda. Biz de bu oturumda pandeminin ekonomik boyutunu ele aldık.

Açılışını Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR Hocamızın yaptığı oturumda konuğumuz Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Sadi Uzunoğlu oldu. Hocamız Pandeminin Etkileri:Ekonomi konulu sunumunda pandeminin Türkiye ve diğer ülkelerin ekonomisine etkisinden bahsetti. Oturum sonunda hocamız merak edilen soruları cevapladı.

Hocamıza, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza ve ilgilerinden ötürü katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Bilimle kalın, BAT’la kalın.

Bu içerik 16.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 189 kez okundu.