“4. Geleneksel Akademisyenliğe İlk Adım” Sempozyumumuzun ilk oturumunu gerçekleştirdik.

Resim
   Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu(TÜBAT) olarak düzenlediğimiz “4. Geleneksel Akademisyenliğe İlk Adım” Sempozyumumuzun ilk oturumunu yoğun katılımla gerçekleştirdik.
    Online olarak gerçekleştirdiğimiz ve genç hekim adayı arkadaşlarımızı, Trakya Üniversitesi öğrencilerini ve alanında uzman hocalarımızı ağırladığımız sempozyumda açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR Hocamız yaptı.
     Ardından topluluğumuz üzerinde büyük emekleri olan TÜBAT eski başkanları Nazlı POLAT ve Atakan DÜNDAR duygu ve düşüncelerini anlatan konuşmalarını yaptılar.
     Etkili Sunum Teknikleri, Sunum ve Poster Hazırlama konulu sunumu yapan Prof. Dr. Selma Süer GÖKMEN hocamız doğru sunumun nasıl hazırlanacağı, sunum yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve ideal bir posterin nasıl hazırlanacağı ile ilgili değerli bilgiler verdi.
     Ardından Dr. Öğr. Üyesi Fatma Gülsüm ÖNAL hocamız Araştırma Etiği ile ilgili sunumu yaptı.
    Son olarak Bilim, İnovasyon ve Teknoloji konulu sunumu yapan Prof. Dr. Suat ERDOĞAN araştırmanın, bilimde inovasyonun ve girişimci bir kariyerin önemini vurguladı.
    Bilgi ve deneyimlerini aktaran hocalarımıza ve oturumu ilgiyle takip eden tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz.

Resim  Resim  Resim

Bu içerik 20.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 216 kez okundu.