“4. Geleneksel Akademisyenliğe İlk Adım” Sempozyumumuzun 2. Oturumunu gerçekleştirdik.

Resim
    Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu(TÜBAT) olarak “4.Geleneksel Akademisyenliğe İlk Adım”  Sempozyumumuzun 2. Oturumunu 26 Aralıkta gerçekleştirdik.
   Hekim adayı arkadaşlarımızı, Trakya Üniversitesi öğrencilerini ve alanında uzman hocalarımızı ağırladığımız sempozyumda açılış konuşmasını yapan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR Hocamız TÜBAT ekibine etkinlik için teşekkür etti.
   Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Ufuk USTA Hocamız bizlere “Makale Türleri ve Yazımı” hakkında bilgiler verdi.
   Ardından “Proje Yönetimi ve Destek Veren Kuruluşlar” sunumunu yapan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim dalından Prof. Dr. Nurettin AYDOĞDU Hocamız, planladığımız araştırmalara nasıl kaynak sağlayabiliriz, nerelerden burs alabiliriz konularında aydınlatıcı bir sunum yaptı.
    Son olarak Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ Hocamız “Yurt Dışı Eğitim Olanakları” sunumuyla yurtdışına nasıl çıkabileceğimiz, bunun bize avantajları ve dezavantajları hakkında değerli bilgiler verdi, ardından Trakya Üniversitesi Erasmus Ofisi’nden Konsorsiyum Projeleri Koordinatörü Ali Emre KONUK, Erasmus fırsatları ile ilgili faydalı bilgiler verdi.   Etkinlikte bizlere sunum yapan bütün hocalarımıza, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza ve ilgilerinden ötürü katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

ResimResimResimResim

 
Bu içerik 26.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 111 kez okundu.