Üreme Sağlığına Multidisipliner Yaklaşım Sunuş

Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu olarak bu yıl düzenlenen 8.  Ulusal Tıp Öğrenci Kongremizde, genç hekim adaylarını ve Türkiye’nin alanlarında uzman hocalarını ağırlamaktan gurur duyacağız. Bu yılki kongremizle toplumun her kesiminde hala tabu olarak görülen cinsel yaşam ve üreme sağlığı konusunda bilinçlenmek ve bilinçlendirmek temel amacımız.
     Tıp öğrencileri ve diğer sağlık mensupları arasında bile konuşulamayan ve bilinmeyen konulara bilimsel bir platformda, geniş bir perspektifle bakmayı ve tıp öğrencilerinin mesleki anlamda donanım kazanırken deneyimli hocalarla buluşmalarını sağlamayı istiyoruz. Bu amaçla; Üroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Psikiyatri, İnfeksiyon Hastalıkları, İç Hastalıkları, Adli Tıp, Çocuk Psikiyatrisi, Halk Sağlığı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dallarından hocalarımızın konferansları, oturum başkanlıkları ve çalıştayları ile tıp öğrencilerinin sunumlarından oluşan, hepimizi memnun edecek zengin ve güncel içerikli bir bilimsel program hazırlamak için çalışıyoruz.
    İki günü bilimsel, bir günü sosyal içerikli programlardan oluşmak üzere toplam üç gün sürecek olan kongremizi, Edirne gezisi ve çeşitli aktivitelerle daha da keyifli hale getirmeyi amaçlıyoruz.
   Kongremizin bilimsel içerik ve sosyal etkinlik açısından en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için hekim adayı arkadaşlarımızın, çok değerli hocalarımızın ve sponsorların desteğine ihtiyacımız var. Önceki kongrelerimizde olduğu gibi çok yönlü, kaliteli ve keyifli bir bilimsel ve sosyal programın hazırlanması için her türlü görüş, öneri ve desteğinizi bekliyoruz.
   8. Ulusal Tıp Öğrenci Kongremiz aracılığıyla ülkemizde bu alanlara ilgi duyan hekim adaylarıyla ve alanında ün yapmış hekimlerle buluşmayı diliyor, güzel bir kongre gerçekleştirmeyi umut ediyoruz.

8. Ulusal Üreme Sağlığına Multidisipliner Yaklaşım
Tıp Öğrenci Kongresi Bilimsel Program Düzenleme Kurulu

Bu içerik 17.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1115 kez okundu.