Üreme Sağlığına Multidisipliner Yaklaşım Çalıştaylar

ÇALIŞTAY 1

KONUJinekolojik Şiddet Paneli

HAZIRLAYANLAR:  Uğur YİĞİTBİLEK (Edirne Cumhuriyet Başsavcısı) - Prof. Dr. Ahmet YILMAZ (Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı)

KONTENJAN: 200

ÇALIŞTAY 2

KONU: Aşk, Cinsellik ve Yakın İlişkiler –Psikodramatik Çalışma

HAZIRLAYANLAR :Prof . Dr. Arşaluys KAYIR (Klinik Psikolog)

KONTENJAN: 100

ÇALIŞTAY 3

KONU:Sınır Tanımayan Doktorlar: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Çalışmaları-Annelerin Hayatını Kurtarmak(Médecins  Sans Frontières :Work in Sexual and Reproductive Health-Saving Mothers’ Lifes)

HAZIRLAYAN: Dr. Apostolos Veizis (Sınır Tanımayan Doktorlar-Director of Medical Operationel Support Unit)

KONTENJAN: 100

ÇALIŞTAY 4

KONU :Parafililer (Cinsel sapmalar)

HAZIRLAYAN: Doç. Dr. Kaan ÖZDEDELİ (Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı)

KONTENJAN:50

ÇALIŞTAY 5

KONU: Kelebek Gözlemciliği Görsel Sunum

HAZIRLAYAN: Prof. Dr. Ü. Nusret BAŞARAN (Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi)

KONTENJAN: 50

ÇALIŞTAY 6

KONU: Heteronormativite Söyleşisi

HAZIRLAYAN: LGBT Aktivisti

KONTENJAN: 50

ÇALIŞTAY 7

KONU: TUTAGEM (Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma Geliştirme Merkezi) Gezisi Elektron Mikroskobu ve Yüksek Büyütmeli Işık Mikroskobu Eşliğinde Görsel Sunum

HAZIRLAYAN: Doç. Dr. Oğuzhan DOĞANLAR (Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı)

KONTENJAN: 20

ÇALIŞTAY 8

KONU: Cerrahi Sütür Teknikleri

HAZIRLAYAN: Op. Dr. Serkan Balta (T.Ü. Plastik, Rekonstriktif ve Estetik AbD)

KONTENJAN: 20

ÇALIŞTAY 9

KONU: Deney Hayvanları Çalışma Teknikleri

HAZIRLAYAN: Doç. Dr. Atakan SEZER (Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı)

KONTENJAN: 10

Çalıştay Sorumlusu
Stj. Dr. Ecem Küçükyörük

Bu içerik 17.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1705 kez okundu.